E-learning mení univerzitné vzdelávanie - Drozdová, Matilda
E-learning a e-vzdelávanie ako vzdelávacie aktivity, ktoré používajú informačno-komunikačné technológie. Dobudovávanie počítačových učební pripojených do siete internet, elektronické spracovanie štúdijných materiálov, nákup Learning management systémov. Poslaním univerzít je poskytnúť kvalitné vzdelanie pre znalostnú ekonomiku, e-learning je na to jedným z dobrých prostriedkov.