Aplikácia konkurenčných stratégií v oblasti športu - Chebeň, Juraj
Konkurenčné stratégie v oblasti športu podľa M. Portera. Charakteristika a využívanie stratégie nákladového vodcovstva. Stratégia koncentrácie (špecializácie). Stratégia diverzifikácie. Stratégia diferenciácie.