Outsourcingové riešenia v podnikovej praxi: kedy a prečo? - Chlebíková, Darina
Vymedzenie pojmu outsourcing. Hlavné dôvody na zavedenie outsourcingu. Podnikateľský subjekt pred a po outsourcingu. Insourcing. Základné fázy a druhy outsourcingu.