Riadenie vzťahu so zákazníkmi - CRM - Michalková, Lucia
Budovanie vzťahov so zákazníkmi sa v súčasných konkurenčných trhových podmienkach stáva nevyhnutnosťou. CRM pomáha budovať tieto vzťahy. Definícia CRM (Customer relationship management). Stratégia CRM je marketingová stratégia, ktorej centrom je zákazník. Implementácia CRM. Rozdelenie procesov CRM systému. Štyri základné fázy CRM. Metódy zlepšovanie vzťahov so zákazníkmi. Prínosy CRM pre podnik.