Ratan Tata - nočná mora z Indie - Polakovič, Ivan
Holdingová spoločnosť Tata Group ako jedna z najbohatších spoločností Indie. Podnikanie v oblasti automobilov, oceliarskej výroby, informačných technológií aj v oblasti potravín. Prvá automobilka na svete s predajom áut ako skladačiek. Expanzia na trhy v Číne, v Južnej Amerike a v Afrike.