Hotovostný peňažný obeh v Slovenskej republike - Vlnková, Milada
Stav peňazí v obehu k ultimu roku 2006. Ročná čistá emisia. Pamätné mince vydané NBS v roku 2006. Štruktúra obeživa a čistej emisie. Priemerné hodnoty obeživa. Falzifikáty zadržané na území SR.