Logistické řetězce globálního obchodu s RFID
Technológia RFID pre mnohých čínskych výrobcov zatiaľ vec neznáma. Program nemeckého obchodného koncernu Metro pre zavedenie inovatívnej RFID technológie po celej dĺžke dodávateľského reťazca medzi Čínou a Nemeckom. Čínske podniky vybavené pasívnymi transpondermi. Kontrola dodávok v Hong Kongu. Kontrola v distribučnom centre Metra v Nemecku na princípe technológie RFID. Skúsenosti z využitia RFID.