Seriál: Finančné trhy pre začiatočníkov - Pilch, Ctibor, 1957-
Klasifikácia devízového trhu. Fungovanie devízového trhu. Banky na devízovom trhu. Pôsobenie brokerov. Formy devízového kurzu. Základná a kótovaná mena. Devízová arbitráž a devízová špekulácia. Devízová pozícia.