Dopravné služby na Slovensku - Moravčík, Tomáš
Logistika ako kľúčový nástroj konkurenčného boja v rozvíjajúcom sa trhovom prostredí. Svetový trh - trh zákazníka. Významný podiel dopravných služieb na spokojnosti zákazníka. Požiadavky prepravného trhu.