Ľudské zdroje a efektívnosť v agrárnom sektore SR po vstupe do EÚ - Grznár, Miroslav
Analýza postavenia ľudských zdrojov v agrárnom sektore SR v poslednom období a jeho pozície po vstupe krajiny EÚ najmä z hľadiska udržania efektívnosti a zvyšovania konkurencieschopnosti slovenských výrobcov agrárnych surovín. Pohľad na vývoj ľudských zdrojov v poľnohospodárstve. Faktory produktivity v agrárnom sektore. Pracovné sily a disparita výkonnosti fariem v SR. Úlohy manažmentu ľudských zdrojov v poľnohospodárstve.