Technické zhodnotenie dlhodobého majetku - Kicová, Marianna
Technické zhodnotenie podľa zákona o dani z príjmov. Účtovanie technického zhodnotenia. Odpisovanie. Technické zhodnotenie vykonané do času a po čase uvedenia majetku do používania. Vyradenie majetku, ktorý nie je úplne odpísaný. Príklad účtovania technického zhodnotenia v RO. PO a obciach.