Korupcia - negatívny fenomén vo verejnej správe i ekonomickom napredovaní krajín Európskej únie - Fillová, Dagmar
Príčiny vzniku korupcie. Základný zdroj korupcie. Negatívne dôsledky korupcie. Spôsob získavania informácií o miere korupcie. Boj proti korupcii. Protikorupčná politika Európskej únie.