Akí sú užívatelia internetu na Slovensku ?
Kto sa najčastejšie pripája na internet, miesta a frekvencia využívania internetu. Správanie užívateľov internetu. Bariéry vo využívaní internetu - nezáujem o internet, chýbajúce PC, cena pripojenia. Zaostávanie Slovenska za okolitými štátmi.