Ako osloviť spotrebiteľa 2.0 ? - Prekopová, Petra
Nové možnosti využitia internetu ako interaktívneho komunikačného nástroja pre oslovenie novodobého používateľa. Užívatelia internetu v SR, používanie internetu. Podiel internetu v MediaMixe. Spotrebiteľ dnes a zajtra. Online reklama na Slovensku. Význam WEBu 2.0.