Funkcia nákupu priemyselných podnikov na území Slovenskej republiky v podmienkach európskeho hospodárskeho priestoru - Kita, Jaroslav
Interpodnikové vzťahy v oblasti nákupu na území Slovenska ako formy získavania kompetencií a znalostí, ktoré sú základom konkurencieschopnosti podnikov v európskom hospodárskom priestore. Niektoré výsledky prieskumu organizovaného v prostredí týchto podnikov. Klasifikácia podnikov podľa rozličných ukazovateľov. Využitie Paretovej analýzy.