Ekonomické vzdelanie ako súčasť všeobecného vzdelania - Novák, Jaromír, 1978-
Ciele výchovy a vzdelávania v podmienkach SR. Konkretizácia výchovných cieľov v obsahu vzdelávania. Obsah vzdelávania v trhovej ekonomike a tranzitívnych ekonomikách. Ekonomické vzdelanie ako súčasť všeobecného vzdelania. Ekonomické vzdelávanie u nás. Miesto ekonomického vzdelávania na gymnáziách.