Využíváte venkovní reklamu optimálně? - Wright, Mark
Vonkajšia reklama (outdoor) fungujúca na úrovni ulice ako integrálna súčasť života spoločnosti. Najlepšie možnosti využitia tohto komunikačného média. Dôležitosť umiestnenia reklamnej plochy. Naviazanie vzťahu so spotrebiteľom. Inovatívnosť a kreativita. Propagovanie posolstva značky. Vytvorenie nového zážitku pre spotrebiteľa.