Certifikácia odborníkov na projektové riadenie podľa štandardu IPMA - Všetečka, Petr
Certifikácia ako nezávislý spôsob uznania odbornej spôsobilosti. Certifikačný proces. Spoločnosť pre projektové riadenie - SPPR. Medzinárodná spoločnosť pre projektové riadenie - IPMA. Certifikačné stupňe. Rozvoj projektového riadenia na Slovensku.