Informačné a komunikačné technológie ako nová šanca pre skvalitnenie života občanov so zdravotným postihnutím - Ondrejková, Anna
Informatizácia spoločnosti v SR. Občania so zdravotným postihnutím a ich uplatnenie na trhu práce. Informačné a komunikačné technológie a občania so zdravotným postihnutím - počítače, internet a informačné systémy pre občanov so zdravotným postihnutím, prístupné webové stránky. Rast vzdelanosti občanov so zdravotným postihnutím.