Čo by o spätnej väzbe ml vedieť každý manažér
Podstata dobre urobenej spätnej väzby. Negatíva vyhýbania sa spätnej väzby. Charakteristika spätnej väzby. Rozdiel medzi hodnotením a spätnou väzbou. Prvky dobrej spätnej väzby. Podanie spätnej väzby a jej neprijatie.