Keď končí boj, nastupuje kríza "hviezdnych" pracovníkov
Obrat vysokovýkonných pracovníkov na vrchole svojej kariéry Príčinou je samotný úspech. Hluché obdobie hviezdnych pracovníkov. Spochybňovanie zmyslu vlastnej existencie, t.j. "syndróm vrcholu hory". Príznaky syndrómu a jeho prekonanie.