ERM v pojišťovnách - Pulchart, Vladimír
Enteprise risk management, teda systém celofiremného riadenia rizík predstavuje proces, ktorý systematicky a komplexne identifikuje kritické rizika, kvantifikuje ich dopad a implementuje integrované stratégie s cieľom maximalizácie hodnoty danej spoločnosti.