Pojištění odpovědnosti za škody v chemickém a farmakologickém průmyslu - Janata, Jiří
Uplatnenie metódy rizikového manažmentu. Štúdia spracovaná spoločnosťou Marsh týkajúca sa cenového vývoja poistenia zodpovednosti za škody v európskych štátoch Budúci vývoj a zodpovednosť za výrobok. Poisťovatelia a ich kapacity. Terorizmus.