Kam smeruje medzinárodná doprava? - Novák, Radek
Podiel dopravy na rozvoji medzinárodnej hospodárskej kooperácie a deľby práce. Využitie geografickej polohy krajiny s jej zapojením do medzinárodnej dopravnej a prepravnej kooperácie. Chápanie významu prepravy. Historická zmena prístupu. Staré a nové škody.