Znovuobjavenie Ruska alebo úspešnosť slovenských podnikateľov na ruskom trhu - Gavaľová, Viera
Prechos z centrálne plánovanej na trhovú ekonomiku v Rusku, sprievodné javy. Investičná atraktivita ruského hospodárstva. Charakteristika a špecifiká ruského trhu. Pôsobenie slovenských firiem v Rusku. Výhody slovenských podnikateľov pri prieniku na ruský trh.