Strategický controlling ve středne velkých podnicích - Steinhübel, Volker
Zásadný význam a úlohy strategického controllingu. Štruktúrovanie a realizácia na základe modelu "House of strategy" založeného na 8 krokoch. Strategický controlling v praxi. Perspektívy a vývoj.