Integrace vnitropodnikového a vnějšího účetnictví do systému mySAP ERP TM - Karl, Stefan
Všeobecné objasnenie architektúry softvéru SAP účtovného systému a zhodnotenie zlepšení, ktoré boli dosiahnuté za posledné dva až tri roky vďaka uplatnenia aplikácie SAP v hlavnej účtovnej knihe a vďaka konsolidovanej verzii produktu SAP v podobe programu SAP ERP TM.