Saldo príjmov a výnosov rozpočtového hospodárenia príklady v rozpočtovej organizácii, ktorá je napojená na štátny rozpočet - Kovalčíková, Antónia
Saldo príjmov a výnosov - rozpočtová organizácia, ktorá je napojená na štátny rozpočet. Príklady.