Súčasný stav podniku slobodného povolania v SR - Foltínová, Alžbeta
Všeobecná charakteristika a základná klasifikácia slobodných povolaní. Regulácia slobodných povolaní - relevantný faktor konkurencieschopnosti podnikateľských subjektov. Podmienky konkurencieschopnosti podnikov slobodných povolaní.