Problematika hodnotenia podniku v procese squeeze out - Jakubec, Miroslav
Charakteristika squeeze out. Schválenie zákona č. 644/2006 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon o bankách a niektoré ďalšie zákony. Klasifikácia podmienok s ktorými je uplatnenie tohto práva spojené. Situácia v SR. Problémy pri squeeze out.