Eurokalkulácia miestnych daní, využiteľnosť transferových cien - Burák, Emil
Budúce účtovníctvo a euromena. Využiteľnosť pri lákaní investorov do lokalít. Obavy z transferových cien. Úprava základu dane transfermi. Normotvorné východiská na Slovensku. Úprava základu dane zahraničných závislých osôb. Rýchlosť a rôznosť - prvé miesta v rizikách. Dominancia medzinárodných firiem. Východisko - databáza porovnateľných cien.