Trpké víno - Haluza, Ivan
Reforma trhu s vínom. Nespokojné sú stredné i južné oblasti Európskej únie. Zákaz dosládzania vín repným cukrom. Jednotný systém etiketovania kvalitnejších akostných vín podľa francúzskych tradícií. Dôvody nepokojov aj na juhu.