Environmentálne označovanie výrobkov a služieb
Zákon č. 217/2007 Z.z. o environmentálnom označovaní výrobkov. Národná environmentálna značka na Slovensku. Pôsobnosť predpisov. Podmienky udelenia environmentálnej značky. Postup pri udeľovaní environmentálnej značky. Environmentálna značka Európskej únie (Európsky kvet). Orgány štátnej správy. Podmienky získania označenia. Povinnosti členských štátov. Udeľovanie environmentálnej značky EÚ.