Energetická hospodárnosť budov - Bartl, Jaroslav
Význam snáh o energetickú hospodárnosť budov. Význam vzdelávania odbornej i laickej verejnosti v oblasti energeticky hospodárneho správania. Dôležité je, aby v praxi dobre pôsobili prijímané legislatívne a právne rámce energetickej hospodárnosti. Povinnosť energetickej certifikácie budovy začne 1. januára 2008. Obsah energetického certifikátu. Vybrané paragrafy vyhlášky č. 625/2006 Z.z. Odporúčania pre prax.