Financovanie rizikovým kapitálom v SR v rokoch 2001 - 2005 - Freňáková - Karchová, Magdaléna, 1981-
Definícia rizikového kapitálu podľa Európskej asociácie rizikového kapitálu (EVCA). Vývoj investícií rizikového kapitálu v členení na financovanie začínajúcich fáz rozvoja podniku a na financovanie neskorších fáz rozvoja podniku vo vybraných krajinách Európskej únie v rokoch 1998 - 2005. Zdroje rizikového kapitálu v Slovenskej republike v rokoch 2001 - 2005. Investície do jednotlivých vývojových fáz podnikov. Výstup z investícií rizikového kapitálu. Inštitucionálne prostredie v SR v rokoch 2001 - 2005.