Orientačné meranie možného vplyvu zmeny výmenného kurzu na vybrané ekonomické ukazovatele obchodnej spoločnosti - Drábik, Ladislav
Prehľad hlavných druhov rizík zmeny výmenných kurzov v ekonomickej teórii. Rentabilita podniku ako hlavný nástroj pre posúdenie zmeny výmenného kurzu. Podielové ukazovatele nákladov vo vzťahu k tržbám.