K efektivnosti podniku ve znalostní ekonomice - Janeček, Václav
Pojem efektívnosť. Analýza vplyvu využívania vyspelých výrobných technológií a ekonomickej pridanej hodnoty na ekonomickú efektívnosť výrobného podniku v prostredí nastupujúcej znalostnej ekonomiky.