Perspektívy chovu hovädzieho dobytka na Slovensku - Obedová, Martina
Chov hospodárskych zvierat ako najviac postihnuté odvetvie poľnohospodárstva po transformácii v roku 1990. Zámer reformy Spoločnej poľnohospodárskej politiky EÚ. Analýza vývoja v chove hovädzieho dobytka v rokoch 2000 - 2005. Vývoj úžitkovosti hovädzieho dobytka. Zhodnotenie ekonomickej efektívnosti chovu hovädzieho dobytka. Finančná podpora.