[Sociálna politika] - Koóšová, Miriam
Recenzia na publikáciu Sociálna politika. Monografia je rozdelená do dvoch častí a dvadsiatich kapitol, ktoré zachytávajú oblasť sociálnej politiky a jej čiastkových okruhov.