Ukazovateľ komparatívnych výhod pri rozhodovaní podniku o zahraničnom obchode - Kleinová, Katarína
Skúmanie poznania komparatívnej výhody pri zahraničnom obchode, konkrétnej agropotravinárskej komodity pri rozhodovaní podnikateľského subjektu pre zahraničnú aktivitu. Uplatnenie ukazovateľa komparatívnej výhody komodity.