Vývoj vybraných odvetví priemyslu v Slovenskej republike - Vavrinčík, Pavel
Strojársky priemysel ako najviac rozvíjajúce sa odvetvie ekonomiky Slovenska. Prehľad údajov za strojársky priemysel. Elektrotechnický priemysel. Chemický priemysel. Drevospracujúci priemysel. Potravinársky priemysel.