Archívnictvo a registratúra - zmeny v zákone - Mintál, Ján
Zákon o archívoch a registratúrach (č. 515/2003 Z.z.) bol novelizovaný zákonom č. 216/2007 Z.z., účinným od 1. júna 2007. Problémy, ktoré rieši táto novela zákona.