Čo sa mení v Zákonníku práce
Novela Zákonníka práce bude účinná od septembra 2007. Najvýraznejšie zmeny, ktoré čakajú zamestnávateľov a zamestnancov. Závislá práca - definícia. Zákonník zároveň definuje aj to, čo závislou prácou nie je. Platobná neschopnosť zamestnávateľa a zamestnanci. Novela upravuje aj definície niektorých v zákone používaných pojmov. Zmena podmienok uzatvárania zmlúv na dobu určitú. Pokračovanie v nasledujúcom čísle.