Európske fórum logistiky - Dzurová, Mária
V Prahe sa v dňoch 22.10. až 24. 10. 2003 konalo 7. európske fórum logistiky a dopravy. Organizátorom konferencie aj veľtrhu bola česká firma Atoz Event a francúzska firma Reed Exhibitions. Stručná informácia o obsahovom zameraní konferencie.