Podstatné atribúty úspešných webových stránok - použiteľnosť a prístupnosť - Ondrejková, Anna
Internet a internetové služby v informačnej spoločnosti. Internet z hľadiska technickej infraštruktúry. Vplyv internetu na spoločnosť. Charakteristika World Wide Webu a jeho vývoj. Služby moderného webového prehliadača. Použiteľnosť webovej stránky. Prístupnosť webovej stránky.