Zmeny vyplývajúce z prijatej novely zákona o účtovníctve týkajúce sa účtovnej závierky - Gogová, Monika
Niektoré zmeny vyplývajúce z niekoľkokrát novelizovaného zákona o účtovníctve (zákon č. 431/2002 Z.z.). Účtovná závierka podľa zákona o účtovníctve. Prijatá novela zákona zameraná na časť - Účtovná závierka. Priebežná účtovná závierka. Výbor pre audit. Výročná správa emitentov cenných papierov. Konsolidovaná účtovná závierka.