Prvé výsledky merania cien TV reklamy na Slovensku
Porovnanie cien za TV reklamu v krajinách strednej a východnej Európy. Porovnanie cien za reklamu podľa televíznych staníc v jednotlivých krajinách. Na Slovensku sú drahšie televízne spoty ako v Maďarsku a Poľsku, v rebríčku vedie vysoko Česko.