Dôsledky novelizácie IAS 16 - Pozemky, budovy a ziariadenia na oceňovanie a vykazovanie dlhodobého majetku - Baštincová, Anna
Identifikácia dlhodobého hmotného majetku podľa IAS 16. Oceňovanie dlhodobého hmotného majetku podľa IAS 16. Voľba z dvoch modelov oceňovania. Odpisovanie, zníženie hodnoty a vyraďovanie dlhodobého hmotného majetku podľa IAS 16. Zverejnenie dlhodobého hmotného majetku podľa IAS 16.