Vývoj účtovania podnikových kombinácií podľa IAS/IFRS - Parišová, Renáta, 1977-
Účtovanie podnikových kombinácií podľa IAS 22. Účtovanie akvizície. Vykazovanie goodwillu ako majetku ku dňu akvizície. Účtovanie zlúčenia (spojenia) podielov. Účtovanie podnikových kombinácií podľa IFRS 3. Návrh zmien IFRS 3 Podnikové kombinácie.