Predmet "Komunikácia a kultúra" ako súčasť prípravy absolventov na Ekonomickej univerzite v Bratislave - Kozlová, Ľubomíra, 1952-
Príspevok poukazuje na dôležitosť zabudovania interkultúrnej dimenzie do výučby cudzích jazykov. Predstavuje obsah a ciele predmetu "Komunikácia a kultúra". Prezentuje učebný materiál vypracovaný pre tento predmet na katedre nemeckého jazyka Ústavu cudzích jazykov EUBA.